Jag är ny här i Sverige

Efter att ha spenderat nästan ett årtionde inom tryckindustrin i Nederländerna som print-operator, desktop publisher och crossmedia advisor bestämde jag mig för att starta eget. Jag hade en övningslokal och inspelningsstudio för lokala musiker samtidigt som jag jobbade med grafisk design och webbdesign på frilansbasis..

När verksamheten i inspelningsstudion minskade så började jag jobba på “HAN University of Applied Sciences” i Nijmegen.
På “The school of International Business, Communication Studies” var jag föreläsare och var med och utvecklade “The custom virtual learning environment” för IB&C. Jag bidrog i utvecklingen och merparten av designen av plattformen samt all visuell kommunikation till online-platformen www.toecomst.nl.

Jag specialiserar mig inom

GRAFISK DESIGN

Jag designar alla trycksaker för ditt varumärke eller företag. Logodesign, visitkort, trycksaker, affischer, roll-ups, foldrar, reklam-banners, tryck till företagskläder mm.

WEBBDESIGN

Jag designar webbsidor för ditt varumärke eller företag. Från enklare landningssidor, webbapplikationer, e-handel lösningar till databasdrivna webbsidor och CMS/publiceringssystem.

Koncept, idé

Ni kanske behöver hjälp att definiera ert varumärke?
Med kreativa tekniker kan jag hjälpa er att hitta och utveckla ert koncept till full potential.

Digitala Magasiner

Pröva att kommunicera med ett unikt och personligt medium med dina kunder. Jag kan utveckla digitala magasiner för ert varumärke eller företag.

Synlighet på nätet

Behöver ni specialdesignade inlägg för Instagram eller Facebook? Jag skapar grafik och animeringar optimerade för sociala medier.

Storytelling

Behöver ni utveckla eller bli bättre på att berätta er företagshistoria? “En bild säger mer än tusen ord” låt oss berätta er historia tillsammans.

vad gör jag?

VAD BEHÖVER ni?

Jag kan hjälpa er med allt ovan nämnt, oavsett om det endast rör sig om ett “enkelt” reklamjobb eller ett större projekt för att göra ert varumärke eller företag synligt online eller offline.

Eller kanske en kombination nämnda tjänster? Tveka inte att kombinera olika tjänster och berätta vad ni behöver för att få ert varumärke eller företag att stå ut i mängden.

Vad kan jag göra för er?

Min passion för design är det som driver mig att ständigt skapa bättre och vackrare saker. När jag startar ett samarbete med er vill jag veta vad som driver er. Det är en bra utgångspunkt att förmedla ert varumärke eller budskap på bästa möjliga vis.

Ta en kopp kaffe med mig och berätta vad jag kan hjälpa er med. Jag är inte bara utvecklare och designer, jag har ett helhetstänkande kring digitala tjänster eller andra online-lösningar för att få just ert varumärke eller företag att synas på bästa sätt.

verktyg som jag använder

Värmland Design | Råbäcken 60 | 686 91 | Sunne

076 - 3 188 288 | hej@varmland-design.se

 2018 Värmland Design | Inga pixlar blev skadade när den här webbsidan skapades